Niminame

Niminame-tuotteet ovat arjen pientä hauskaa ja luksusta.

Niminame on perustettu muutamia vuosia sitten. Tuotenimi on ollut useammalla yrittäjällä ja nyt vuoden 2022 alussa se on siirtynyt Tmi Pöytäkangas hallintaan.

Taustalla siis häärii yrittäjä kymmenen vuoden kokemuksella. Aikaisempaan toimintaan kuuluu verhoilu- ja ompelutyöt laajalla skaalalla. Niminame tuotteet ja verkkokauppa ovat luonteva lisä toimintaan. Yrityksen toimintaa tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti iltaisin, päivät kuluvat lasten touhuissa mukana.

Tuotteina on pipot ja erilaiset pannat nimipainatuksella. Tulevaisuudessa tuotteita on tarkoitus monipuolistaa ja lisätä. Kaikki tuotteet siis tehdään käsityönä laadukkaista kankaista ja materiaaleista. Tuotteen ompelu ja painatus tapahtuvat Vaasassa.

Yhteydenotot pääsääntöisesti sähköpostilla, johon yritetään vastata muutaman päivän sisällä. Mikäli haluat palvelua yksilöidysti tai kaupasta ei haluamaasi tuotetta löydy, niin tiedusteluja ja tarjouksia voi kysellä sähköpostilla tai puhelimitse.

Tervetuloa ostoksille!

Kotimainen tuote ja verkkokauppa

Ihanat värit ovat hauskaa, nimipainatus on luksusta. Itse tuotteet ovat kotimaista käsityötä vastuullisista materiaaleista. Ostamalla tuet pienyrittäjiä ja kotimaista työtä.

Niminame.fi verkkokaupan kotipaikka ja tuotteiden valmistus on Vaasassa.

Jokainen tuote valmistetaan tilauksesta ja asiakkaan yksilöidyllä tekstillä.

Info

Pöytäkangas
Y-tunnus 2457876-3
asiakaspalvelu@niminame.fi
+358 40 840 4373
Bonäsintie 3, 65230 Vaasa

Asiakaspalvelu pääasiassa sähköpostitse,
palaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.